Home Sponsoring

Megacles Sponsoren


Sponsoren

Megacles kent gelukkig een aantal sponsoren, want zonder sponsoring is het bijna niet meer mogelijk om een sportclub in Nederland draaiende te houden. Onderstaande bedrijven hebben hun steun toegezegd aan Megacles. Bedrijven die geÔnteresseerd zijn in sponsoring kunnen op deze pagina meer informatie vinden.Hoofdsponser TTV Zuiderhuis/Megacles

Zuiderhuis

Verzekeringen, Hypotheken en Bankzaken

Goede financiŽle dienstverlening is vakwerk. De adviseurs van Zuiderhuis trekken daarom veel tijd uit voor een goed gesprek om uw specifieke situatie en wensen te inventariseren. Daarna gaan hun professionals aan de slag en stellen uw persoonlijke financiŽle plan samen. Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Al hun vakmensen kunnen bogen op ruime ervaring, en worden voortdurend bijgeschoold over alle relevante aspecten van financiŽle dienstverlening.

Zuiderhuis biedt u transparante en uitgebreide informatie over verzekeringen hypotheken en andere financiŽle zaken. Ze bekijken welke instelling voor u het optimale aanbod heeft en adviseren u daarin. Ook hiervoor nemen ze ruimschoots de tijd. Ze kennen al hun klanten persoonlijk en u heeft bij hen altijd een vaste aanspreekpartner. Door hun langdurige ervaring in Weert en omgeving weten ze als geen ander wat er in de regio speelt. Dat is wel zo prettig.

www.zuiderhuis.nl

zuiderhuis logo
 

Subsponsoren

Posno-Sport - Uw tafeltennisspecialist

Al decennia lang weten echte tafeltennissers waar ze hun spullen moeten halen. Posno-Sport is als ťťn van de weinige sportwinkels in Nederland gespecialiseerd in tafeltennis. Maar ook voor uw tennis, squash of voetbalmateriaal kunt u gerust bij Posno-Sport aankloppen.

In zijn ruime winkel in de Maasstraat in Weert heeft Posno-Sport een ruim assortiment frames en rubbers van topmerken als Tibhar, Donic en Stiga. Het hele assortiment is ook via de webwinkel te bestellen.

www.posno-sport.nl

 

Gielis & Lenaers Accountants

Gielis & Lenaers Accountants Belastingadviseurs is een betrouwbare organisatie, opgericht door ervaren praktijkmensen uit de wereld van accountancy en belastingadvies.

Onze kenmerken:

- gedrevenheid;
- heldere en praktische afspraken;
- altijd bereikbaar;
- snelle service;
- betaalbare kwaliteit;
- persoonlijke aandacht en begeleiding;
- advisering op maat.

Neem gerust contact op; het eerste kennismakingsgesprek is uiteraard vrijblijvend.

www.gielislenaers.nl