Home Verslagen Uitslagen Clubkampioenschappen 2019

Uitslagen Clubkampioenschappen 2019

megacles

GESLAAGDE EDITIE CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2019

De één geniet nog na van de goede prestaties, de ander moet het doen met spierpijn. Maar  één ding is zeker: het waren meer dan geslaagde clubkampioenschappen!

Op 21 december jl. hield TTV Zuiderhuis/Megacles weer de jaarlijkse clubkampioenschappen.

Dit jaar geheel in kerstsfeer met een versierde kantine, wafels en een gezamenlijke lunch. Dat zorgde ervoor dat de leden, oud-leden en hun supporters ruim de tijd hadden om nog eens herinneringen op te halen. En om alvast te vertellen dat het voetenwerk en de spieren niet meer waren wat het geweest was...

Maar de 32 deelnemers kwamen niet alleen voor de gezelligheid. Er moesten ook prestaties geleverd worden. De top-3 was in elke klasse redelijk voorspelbaar, maar dat maakte vooral de halve finales en finales niet minder spannend.

Daarnaast werden er 10 gelegenheids-dubbels samengesteld (na loting door Cailan Nouwen en Menno Beelen). In het dubbel werd alleen voor de eer gespeeld (al zou je dat soms niet zeggen), in de andere klassen was een prijs te verdienen.

Hieronder de uitslagen, gefeliciteerd allemaal.

Leden:
1e plaats: Roy Claessens
2e plaats: Roel Nouwen
3e plaats: Marco Beelen


Para-sporters:
1e plaats: Nick Zander
2e plaats: Karin Geuns
3e plaats: Jos van den Schoor


Oud-leden:
1e plaats: Tom Marechal
2e plaats: Danny de Zeeuw
3e plaats: Rob Geraats


Dubbel:
1e plaats : Roel Nouwen en Danny de Zeeuw

Uiteraard werden de kampioenen na afloop nog gefeliciteerd aan de bar, waar (we moeten het bekennen) de jeugd het net wat langer volhield.

Wij als organisatie hebben een top-dag gehad. Deelnemers, supporters en vrijwilligers: bedankt! Jullie hebben het tot een ouderwets gezellige dag gemaakt.

Jolanda